Vi har et S.M.U.K.T værdigrundlag

Et S.M.U.K.T værdigrundlag

Det har altid betydet meget for os at knytte en relation til de mennesker, vi hjælper. Da vi i 2009 planlagde: ”Gadegaards årlige Brugerdag” vidste vi godt, at netop denne brugerdag ville gå over i organisationens historie.

Vores brugere fortalte personalegruppen om deres om deres oplevelser og erfaringer, og da dagen var omme, havde vi en masse både mundtlige og skriftlige beskrivelser af, hvordan såvel vores medarbejdere som vores brugere betragter os.

Det handler om mennesker

Fælles for ordene i vores værdigrundlag er, at de handler om mennesker. Præcis som Gadegaard Behandlingscenter. Hos os bliver du aldrig bare et nummer i rækken, og din udvikling bliver ikke vurderet ud fra nogen statistik.

De ovenstående fem ord er et udtryk for, hvordan vi tilgår de mennesker, som kommer og beder om vores hjælp.

Vores værdigrundlag blev døbt

Vi indså, at der var en række ord, der gik igen, og da vi sad og evaluerede beskrivelserne, siger vores socialrådgiver pludselig: ”Vores værdigrundlag skal være S.M.U.K.T.”

”Hvabehar?”, tænkte vi allesammen. Hun havde siddet og samlet de ord, som gik igen flere gange i beskrivelserne. Her havde hun set, at hvis man sætter ordene sammen i en bestemt rækkefølge så danner de ordet: ”SMUKT.”

  • (S) sundhedsbevidst
  • (M) motivationsskabende
  • (U) udviklingsorienteret
  • (K) kærlig og glædesspredende
  • (T) tillidsvækkende

Vi er specialister

Vores medarbejderes uddannelsesbaggrund favner bredt, og hver enkelt medarbejder har sin egen personlige stil, som det er vigtigt for os, at de hver især beholder. Men der er en fællesnævner for hver og en af vores medarbejdere, og det er, at vores værdigrundlag skinner igennem i deres tilgang til dig.

Det er ikke nogen hemmelighed, at en række af vores medarbejdere og brugere har en forhistorie, hvor de har oplevet, at de ikke er blevet mødt i øjenhøjde af de mennesker, som skulle hjælpe dem. Når alt kommer til alt, så ved vi alle sammen, hvor ubehageligt det er, når vi ikke bliver mødt som hele mennesker, men i stedet bliver reduceret til et tal eller en sygdom.

Det kommer du ikke til at opleve hos os. Det er vores garanti til dig.

Din tryghed er i fokus

Vi er bevidste om, at der er en risiko for, at du har befundet dig i mange situationer og relationer, hvor du er blevet mindet om dine begrænsninger. Vi er også bevidste om, at chancerne er store for, at du har haft, og måske stadig har, en indre selvkritiker, der fokuserede på dine svagheder.

Når du kommer ind hos os, bliver du mødt i øjenhøjde, og vi møder dig med et oprigtigt og kærligt ønske om, at du skal tilbage på rette spor i livet. Vi vil gøre, hvad vi kan for at åbne dine øjne for dine ressourcer, dine kompetencer og dine fremtidsdrømme, så de kan blive dit hovedfokus i dit liv.

Alle mennesker fortjener at have det godt. Alle. Husk på, at når vi siger alle, mener vi selvfølgelig også dig.

Giv os et kald – helt uforpligtende

Send os en besked

Her møder du

Erfarne specialister i behandling og rådgivning

Behandling i hyggelige og varme lokaler

Individuel behandling og gruppeterapi

Central og let tilgængelig beliggenhed